blog-page

Udtalelser

Hvad folket har udtalt
Kære Martin, nu har jeg kigget alle billeder igennem, hvor er de flotte. De er så flotte, særligt portræt og meditations billeder, og dem med cirkel, og allesammen. Jeg vil være meget glad for at få nogle og kan bruge dem. Det var lige det jeg havde ønsket mig. De er så smukke at jeg få tåre i øjnene, så mange tak.
Rosa Sala Burgaya / Rosas Yoga - Yoga Portrætter & Interiør
Det er simpelthen så fedt Martin! er så glad. Føler virkelig du fremhæver Nøgensneglene og deres stemninger i dine billeder... og generet må jeg sige, at det kun har været en fornøjelse, at arbejde med dig... din tilgang og nysgerrighed til, at fremhæve og forstærke/løfte Nøgensneglene har føles så varmt. TAK for det. Jeg kan kun sige, at jeg vil tale højt om dine evner og håber vi mødes igen.
Iben Damkjær / Nøgensnegl - Teater/Performance
Billederne er vildt fede!! - du kan godt få lov til at snakke til mig en anden gang. Spøg til side, er vi mere end tilfredse! Du har fanget en masse rigtigt gode øjeblikke, og vi ser frem til at vise det til verden. Opdatering fem år senere De er simpelthen pisse flotte! Tak - vi sad og gennemlevede hele dagen forleden aften, igen.
Nicklas Meier Dinesen - Bryllupsbilleder
Thanks Martin, they’re beautiful!
Ilaria Di Donato / Relax Florence - Medarbejderpotrætter & Stemningsbilleder
Martin you did a great job, even better then I thought. Credit to you! Thank you so much! I am really really pleased and blown away by them. It looks lighter and spacious but not in false way. You have captured how it “feels” to be in the apartment. And all of it’s uniqueness. Thank you very much. you deserve the praise you totally nailed it! Exactly what I wanted.
Luna Rayn / Airbnb ejer - Interior/Ejendomsbilleder
Det er godt nok flot, Martin. Wow. Du har gjort det vildt imponerende!
Daniel Fladmose / Komponist - Portrætter
Jeg synes de er rigtig flotte! De er virkelig klasse!
Kenneth Jørgensen - Interior/Ejendomsbilleder
Fuck det ser godt ud!!
Jonas Lind / Foredragsholder - Event/Foredrag
Thanks a million, the photos look fantastic! If I think of any more photo shoots that could be good for the pub I’ll send you a message, or if I hear of anyone looking for a photographer I’ll let you know! In the meantime hope to see you at the pub for a beer! Thanks again!
James Todd / Michael Collins Pub - Natteliv/Event & Interiør
WOOOW der er virkelig mange gode billeder - super fedt Martin! Det er præcis den slags billeder jeg tænkte på.
Emil Nygård / Menneskedyret - Teater/Performance
Martin har været en del af Studenterhus Odense gennem flere år, hvor han tager billeder til en lang række forskellige events bl.a. koncerter, foredrag, stand-up, receptioner og workshops. Hans arbejde er af ekstremt høj kvalitet trods udfordringer med lys, og Martin formår at fange de små øjeblikke, hvorfor hans billeder altid bærer præg af den stemning og atmosfære, som kunne opleves til eventet. Desuden leverer Martin billederne inden for få dage, som bare er et kæmpe plus.
Studenterhus Odense / Sophie Narup - Events